GexWho Streaming

Videoproduktion


Vi tilbyder større faste opsætninger. Det kan eksempelvis være et modeshow, en koncert, køkkenshow, optræden eller foredrag. Vi benytter en blanding af kameraer til at fange herlighederne. Vores primære kamera er Blackmagic Studio 4K, hvilket er et utroligt lysstærkt kamera designet specifikt til professionelle opgaver. Disse har vi tre af. Derudover anvender vi tre RGBLink 1080p robotkameraer til diverse sekundære vinkler. Disse styres med joystick fra vores kontrolpanel. Vi benytter Blackmagic videoudstyr til både optagelse og streaming. Dertil bruger vi en blanding af vMix, OBS og diverse plugins for at få produktionen til at se så godt ud som overhovedet muligt.

Lydproduktion


Vi tilbyder lyd til både store og små events. Vi har 8 trådløse mikrofoner samt diverse kablede løsninger og højttalere til forskellige events.

Kernen i lyddelen er en Behringer X32 Compact, som er et absolut bæst af en digital mixer. Til dette hører trådløse mikrofoner fra LD systems og fastplacerede mikrofoner fra Røde.

Vi tilbyder også PA-højttalere, hvis der ønskes baggrundsmusik til eventet eller lyd ud til et publikum.

Livestreaming


Meget ligesom videoproduktionen tilbyder vi også streaming. Vi anvender en Blackmagic Web presenter til Hardware streaming på diverse platforme. Det kan for eksempel være Facebook, Youtube eller Twitch. Det kommer helt an på jeres behov.


Når det kommer til software, så benytter vi vMix samt OBS til streaming.