GexWho Streaming

Vi er to gode venner, Martin og Phillip, der efter 10 års spekulationer og eksperimenter er gået sammen om at lave en virksomhed som tilbyder videoproduktion, streaming samt lydløsninger til både store og små produktioner.


GexWho Streaming startede i vinteren 2021, hvor vi blev inspireret til at udfylde et hul i det danske marked: streaming for privatpersoner, virksomheder, PR Bureauer og influencere til retfærdige priser.


Kompetencer

- Professionelle streamingløsninger

- Optagelse og live videomixning

- Lydproduktioner og mixning

- Sceneshows


Erfaringer

Selvom vi er nyopstartede, har vi tilsammen næsten 20 års erfaring med streaming til Twitch, Youtube og Facebook. Martin har blandt andet arbejdet med streaming på Christiansborg for politikere, til festivaler og mindre produktioner rundt omkring i landet.


Philip er Danmarks sjettestørste streamer og har været aktiv på platformen i snart 10 år.

Tilsammen udgør vi et super fleksibelt team. Martin står for videodelen og Philip for lyddelen samt tilrettelæggelse, kundekontakt og det overordnede overblik.


Der er også en 3. mand, som kan hyres ind, hvis lyddelen skulle være mere krævende end normalt. Han hedder Jeppe og er professionel lydmand. Han har lavet lyd for diverse kunstnere samt til koncerter rundt om i landet.